Să Converse-ăm stylish!

Suntem foarte încântați să adăugăm în oferta atent aleasă de la Clotier una dintre cele mai de succes mărci ale momentului – Converse!

Converse este un brand american iconic, iar a purta converși este o declarație personală: “Sunt un spirit liber și vreau să mă simt bine în hainele pe care le port!”. Converse este unul dintre acele câteva branduri care unește numeroase pături sociale. Mai bogat sau mai sărac, dacă ești interesat de modă (a străzii), probabil ai o pereche de converși.

Converse a scos primii teniși în 1915, iar în 1917 a început să producă bacheți, devenind în următorii ani brandul oficial al baschetbaliștilor americani. Cu tot felul de suișuri și coborâșuri interesante, Converse a ajuns în prezent să fie un brand de încălțăminte și îmbrăcăminte casual, de stradă, și pentru skating, endorsat de numeroase vedete, din diverse arii: modele celebre, rockeri, staruri de cinema, cântăreți de pop, rapperi, sportivi. Cele mai reprezentative categorii de produse rămân tenișii și bascheții.

Deci tenișii Converse fac anul acesta 100 de ani, iar bascheții mai au puțin și ei. În 100 de ani converșii au fost purtați în fel și chip și, fiind pasionată de modă, cu ocazia introducerii brandului în ofertă, mi-am pus întrebarea cum faci să pară nou un model de 100 de ani? Răspunsul a venit repede. Nu-l faci! Nu e nevoie. Converșii merg cu orice, în limitele siluetei tale, ținând cont de locul unde îi porți, sau asumându-ți că îi vei purta într-un loc neportivit pentru ei.

Dar cum să îți porți converșii altfel decât cu jeans și tricou? Păi, dacă numeroasele poze de pe blogurile de streetfashion sau cele ale VIP-urilor surprinse de paparazzi nu sunt suficiente, lasă-mă să te inspir cu trei style board-uri pe care le-am pregătit pentru tine.

Converși cu rochie. Aici am ales una dreaptă, cu detalii casual. Eu aș merge pe varianta de teniși negri, dar gama de culori atât de variată te lasă să îi asortezi în amănunt. Dacă ești foarte îndrăzneață poți alege și o rochie mai elegantă (ca AICI), poate chiar cu paiete (ca AICI), dar ține cont să dai ținutei un aer fie ludic, fie punk sau rock, ca efectul să fie maxim. Dacă nu ești cea mai mândră de picioarele tale, poți alege oricând o rochie lungă, sau asimetrică (ca AICI).

clotier outfit 1 converse

 

Converși cu o salopetă modernă. Cum să îți actualizezi mai bine converșii decât purtându-i cu haine în cele mai noi tendințe? Acest model de salopetă are detalii și croială casual. Am vrut să o combinăm cu teniși cu un imprimeu mai deosebit, și nu cu unii negri, pentru a le maximiza efectul. Ideea funcționează cu salopete uni în culori neutre (alb, negru, bleumarin, kaki, gri) din materiale netede.

clotier outfit 2 converse

 

Converși cu cămașă și sacou. Da, merg bine, dar evident trebuie să alegi un sacou ce poate fi purtat în ținute smart casual, nu business. În loc de jeans, poți încerca și pantaloni cu șiret în talie (ca AICI) sau o fustă (ca AICI).

clotier outfit 3 converse

 

Deci se poate! Eliberează-ți imaginația și, când pantofii sunt plictisitori, poartă-ți converșii cum vrei!

Mai multă inspirație vei găsi mereu pe Facebook-ul și Instagram-ul Clotier. Toate produsele din imagini se pot cumpăra de pe clotier.ro. Vezi toată gama Converse AICI.