Get The Look – Reese Witherspoon

Au trecut aproape cincisprezece ani de când Reese Witherspoon ne-a oferit una dintre primele lecţii de modă în cunoscuta comedie “Blonda de la drept”, iar lecţiile continuă din ce în ce mai serios.

Pentru sezonul cald, actriţa americană de 39 de ani ne arată cum să îmbinăm cât mai armonios trei dintre principalele tendinţe ale sezonului: albul, imprimeul colorat şi o atitudine contagios de pozitivă.

Fusta mini cu model în nuanţe de portocaliu avantajează în special minionele care ştiu că pot obţine efectul unor picioare mai lungi atât timp cât îşi ţin genunchii la vedere. Iar pentru că imprimeul fustei nu permite concurenţă, cea mai bună soluţie pentru anotimpul cald este combinaţia cu tonuri de alb.

Un top alb comod cu decolteu rotund aduce outfitul în zona stilului casual chic, în timp ce sacoul în ton punctează printr-o tuşă uşor elegantă. Suficient cât să ne bucurăm de puterea elementelor surpriză şi de alăturarea lor în cele mai originale moduri.

Aşa cum era de aşteptat, o actriţă care îşi cunoaşte punctele forte va şti cum să le pună în evidenţă şi în afara micilor ecrane şi a camerelor de filmat. În cazul lui Reese, o pereche de sandale cu toc, în tonuri calde de bej, atrage privirea spre linia picioarelor şi aduce, totodată, şi câţiva centimetri în plus.

Geanta albă încheie ţinuta prin aceeaşi notă chic şi feminină care deja nu ne mai ia prin surprindere şi subliniază cu roşu rezumatul outfitului de vară: atunci când avem dubii în ceea ce priveşte accesorizarea, varianta minimală şi cât mai simplă este cea cu care nu putem da greş. Iar dacă vrem să punem punctul pe I şi să ne permitem o aroganţă binevenită, o pereche de ochelari de soare asortaţi discret cu modelul fustei ne aduce direct în prima linie a fashionistelor care-şi ţin dicţionarul trendurilor şi a detaliilor la loc de cinste.