Bulinele de toate zilele – top 5 piese

O vară fără măcar câteva piese în buline mai că ar fi ca un concediu incomplet sau ca un weekend de o singură zi: complet nesatisfăcător. Din fericire, însă, designerii ne-au anticipat din nou pasiunea pentru imprimeul vesel şi nelipsit al sezonului estival şi ne pun la dispoziţie întregi colecţii care nu ne permit să ne detaşăm de prea îndrăgitul trend polka dots.

La Clotier, selecţia noastră a fost din nou pe puţin spus dificilă. Mulţumiţi că am reuşit să restrângem într-un final lista la 5 nume esenţiale, nu am mai avut răbdare să o împărţim cu voi, iar feedback-ul este, ca de fiecare dată, nu doar aşteptat ci cât se poate de apreciat. Să discutăm buline!

1. Pantalonii din jerseu. Nu atentăm la clasicul denim, dar, din când în când, o pereche de pantaloni casual şi comozi nu sună deloc ca o variantă de omis. Combinaţia alb-negru rămâne un hit al verii, iar un croi conic care subliniază silueta completează lista cu argumente începută în forţă de modelul în buline.

2. Bluza cu mâneci 3/4. Roz, polka dots şi un material fin: trei doze de aşa da! şi de răsfăţ. Dacă ai o siluetă de tip triunghi, bluza cu un astfel de model şi un croi drept te ajută chiar să echilibrezi zona şoldurilor. Mai avem nevoie de un alt motiv?

3. Fusta mini. Inspirată de trendul Lolita şi din editorialele care debordează de energia ingenuului şi a tinereţii, fusta scurtă vaporoasă şi cu imprimeu în buline ne face să ne simţim pe cât de fresh pe atât de atrăgătoare. Iar posibilităţile de asortare sunt nelimitate. De la sandale cu talpă ortopedică la comozii tenişi, de la tricourile din bumbac la cămăşile vaporoase, orice piesă alăturată îi va sublinia şi mai mult magnetismul şi feminitatea.

4. Rochia colorată. O nuanţă proaspătă de verde în ton cu spiritul sezonului cald, buline şi un croi în A recomandat în special femeilor care vor să adauge puţin volum în zona inferioară a siluetei. Mai rămâne loc de adăugat ceva? Spre surpriza noastră, da: o curea îngustă care să sublinieze talia şi o listă nelimitată de evenimente în care să profităm la maxim de rochia în buline!

5. Tenişii cu talpă supradimensionată. Pentru iubitoarele de casual chic, dar şi a ultimelor tendinţe, brandul spaniol Gioseppo reuneşte confortul cu stilul şi îi face imposibil de lăsat în urmă. Cu fuste, pantaloni scurţi, jeanşi sau rochii, tenişii cu buline sunt definiţia trendurilor verii indiferent de preferinţele vestimentare. Imposibil să nu îi îndrăgim şi să nu vrem să îi ţinem în primele rânduri ale garderobei.