Get The Look: Jessica Alba

Jessica Alba nu este nici pe departe un nume nou în rubrica noastră şi sperăm să o aducem sub lupa critică a tendinţelor cât mai des posibil. Motive avem suficiente: gusturi impecabile în ale modei, apariţia constantă în editoriale glam şi regizorii care se grăbesc să îi rezerve prezenţa pe marile ecrane.

Pentru un look lejer de vară Jessica alege combinaţia care aproape dă titlul sezonului estival: albastru-alb-denim. Tricoul nu trebuie să iasă din zona de confort, iar un model alb, simplu şi cu un croi drept este varianta care nu pune niciun detaliu pe plan secund. Şi dacă am început cu o piesă uni, să continuăm cu imprimeuri. O pereche de pantaloni cu model abstract, dintr-un material subţire şi cu o croială uşor amplă echilibrează rapid cromatica ţinutei, păstrând linia stilului intactă.

Nicio ţinută fără o piesă care să puncteze prin elementul clasic sau modern prin excelenţă, iar vesta din denim a actriţei americane preia curajos din ambele categorii. Ultima piesă care militează pentru combinaţia chic de albastru cu alb, sandalele cu toc ne face martorii unui workshop stilistic de primă clasă, fără să neglijeze nevoia de comoditate.

Iar dacă starului numit ani la rând “Cea mai frumoasă femeie din lume”, geanta de dimensiuni mici îi este suficientă pentru tot ce e nesar să îşi păstreze titlul, atunci să alegem cu încredere un astfel de model. Culoarea deschisă va fi punctul care scoate cromatica ţinutei din simetria celor două nuanţe dominante, continuând să le accentueze impactul.

Să nu uităm nici de ochelarii de soare care să ne ajute să facem faţă soarelui cu o expresie cât mai relaxată şi mai binedispusă. Modelul ideal? Cel cu accente albastre. Iar dacă primim acordul de la Jessica Alba, nu mai avem niciun motiv să stăm pe gânduri.