Get The Look: Alessandra Ambrosio

2.5 milioane de dolari. Atât a costat sutienul din diamante făcut special pentru Alessandra Ambrosio în ultima sa prezentare pe podiumul “Victoria`s Secret” în 2015. Ne mai putem, deci, îndoi de imaginea inspiraţională a modelului portughez al cărui nume şi stil se califică pentru cartea recordurilor?

Ca să ne convingă încă o dată, Alessandra alege pentru ieşirile casual ţinute relaxate, simple, dar perfect asortate. Cei 1.77 cm înălţime o ajută cu siguranţă să se facă remarcată, dar acelaşi impact îl are şi o fustă mini vaporoasă în nuanţe de roz. Ideală mai ales pentru  persoanele care vor să pară mai înalte, nu va da greş pentru nicio siluetă slim care se vrea evidenţiată şi lăudată.

Nu putem uita de monopolul albului în sezonul cald, iar frumoasa braziliancă de 34 de ani cu siguranţă păstrează trendul în fruntea topurilor. Iar dacă alegem o bluză albă, cu un croi drept, să alegem un model original cu decupaje subtile pe mâneci şi un decolteu perfect proporţionat cu sezonul cald. Dacă vrei să te bucuri şi de confort pe lângă un look chic, o pereche de sandale aligator, maro, cu talpă plată sunt o alegere mai mult decât potrivită şi reuşesc să pună punctul pe i în Ireproşabil. Nu vei avea restricţie la orele petrecute în plimbări, iar modelul este în continuare un preferat al stiliştilor.

Nu ne săturăm de luminoasa non-culoare nici în cazul accesoriilor, motiv pentru care o geantă în ton cu bluza va întruni toate criteriile pentru a completa outfitul vedetă. Iar dacă vrem să adăugăm o pereche de ochelari de soare pentru a ne proteja de razele de soare şi de privirile invidioase, ce altă opţiune mai bine integrată în povestea de stil dacă nu un model cu ramă albă?

Doza de atrăgător, de confort şi de non-culori din cantitatea zilnic recomandată de “Aşa da”! ne este, deci, asigurată. Nu încape nicio îndoială. Şi iată că o putem face chiar şi fără un sutien de milioane de dolari! Aţi fi crezut?