Materiale vaporoase pentru ieşiri fabuloase

Temperaturi din ce în ce mai solicitante, trenduri din ce în ce mai capricioase, o nevoie din ce în ce mai mare de ţinute care să ne permită să respirăm în voie la aproape 40 de grade. Voi ce aţi alege?

1. Cămaşa fără mâneci. Dacă iubim cămăşile, nu trebuie să le ţinem la distanţă nici în vreme de caniculă, nici în ieşirile casual şi cu atât mai puţin atunci când apelăm la o tentă elegantă pentru outfitul câştigător. Un model dintr-un material fluid, fără mâneci, va satisface cu siguranţă toate cerinţele fără a ne priva de confort şi de un stil în tendinţe.

2. Rochia mini. Nu mai avem nicio scuză pentru a nu o ţine acum pe cel mai apropiat umeraş din garderobă. Croiul, talia uşor marcată şi imprimeul floral o fac indispensabilă pentru un look magnetic, iar balerinii, sandalele wedge sau pantofii cu toc sunt variante la fel de potrivite pentru o accesorizare sub lupă.

3. Fusta într-o culoare puternică. Printre piesele albe şi imprimeurile florale care au monopolizat ţinutele, o fustă midi într-o nuanţă electrică de portocaliu nu poate trece neobservată. Iar vestea care ne va încânta cel puţin la fel de mult este că o putem combina extrem de uşor cu tricouri la rândul lor extrem de confortabile şi cu espadrile la fel de uşoare ca o briză de vară.

4. Pantalonii cu croi amplu. La peste 30 de grade, nu mai putem spune că jeanşii sunt cea mai înţeleaptă alegere. În schimb, o pereche de pantaloni tip şalvari ne face cu ochiul înainte de orice întâlnire cu prietenii când tot ceea ce vrem este să ne simţim excelent în pielea noastră. Şi să se vadă.

5. Salopeta. Nicio vară fără un bronz de milioane, niciun bronz fără o salopetă care să îl pună în valoare. Un model albastru, scurt, cu o textură satinată, nu trimite zoom-ul doar pe bronz ci şi pe un stil care aduce un plus înainte de orice zece perfect obţinut pentru stilul creat.