Marele concediu la mare! Top 5 piese!

Ai reuşit după mari eforturi să te decizi asupra costumului de baie perfect pentru vara asta? Ei bine, acum urmează partea cu adevărat complicată: ce piese adăugăm în geanta de voiaj pentru a ne mulţumi orice capriciu de moment? Poate două, trei articole de bază ar fi suficiente, dar suntem femei şi,ce să mai, bagajul trebuie să cântărească de fiecare dată cât jumătate din greutatea distracţiei planificate.

1. Să uităm pentru doar câteva zile de topurile crop, bluzele cu imprimeu şi cămăşile cambrate şi să ne răsfăţăm cu un tricou bleu deschis, uni, cu un croi lejer. Împrumută cu nesaţ din culoarea mării şi din nuanţa relaxării şi lasă bumbacul să îţi devină prieten fidel.

2. Cu o pereche de pantaloni scurţi sau cu o fustă midi poţi purta fără nicio problemă o pereche de espadrile. Iar partea cea mai plăcută este că poţi continua asortarea şi pe străzile oraşului, cu jeanşi sau rochii casual. Un model de inspiraţie marină ar fi, cu siguranţă, dezlipit din peisajul estival.

3. Rochia albă trebuie să fie articolul de bază. În funcţie de ea asortăm, cu ea începem joaca de-a stiliştii, cu ea încheiem orice dilemă vestimentară. Un croi asimetric aduce un detaliu original, iar bronzul o va îndrăgi la fel de mult pe cât o îndrăgim şi noi.

4. O pereche de ochelari cu ramă galbenă se vor asorta perfect cu soarele de care ne vor proteja şi cu explozia de culoare pe care ne-o datorăm în zilele de vară. Boost de energie, trenduri şi un mare DA! pentru toate femeile care vor să iasă pentru câteva zile din zona de confort a culorilor neutre.

5. Dacă am renunţat la asfalt pentru nisip şi la zgomotul urban pentru sunetul valurilor, asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm şi la accesorii. O geantă mare de plajă cu o fundă chic va fi la fel de neînlocuit precum genţile maxi de care nu vrem şi nici nu ne-am putea dezlipi în plimbările din oraş. Poart-o cu o rochie neagră vaporoasă şi detaliile te vor face să-ţi aminteşti cu şi mai mult drag de un concediu nu doar reuşit ci şi cât se poate de cool.