Get The Look: Nina Dobrev

Serialele SF parcă nu au arătat niciodată atât de bine până să facem cunoştinţă cu Nina Dobrev în “The Vampire Diaries”. Iar faptul că se poate mula atât de bine pe stilul vintage, dar şi pe cel modern al personajelor în pielea cărora reuşeşte să intre cu fiecare episod în parte nu poate fi un factor de omis. Dar poate actriţa de 26 de ani să îşi păstreze stilul şi în afara ecranelor? Nicio îndoială.

Da, o rochie roşie este un succes garantat în orice ţinută, dar nu oricine ar reuşi să o poarte cu atâta naturaleţe. Iar un lucru îl ştim cu siguranţă: naturaleţea este cât se poate de atrăgătoare. Mai ales când este purtată în roşu aprins.

Dacă de cele mai multe ori am asorta o astfel de piesă cu o pereche de pantofi cu toc, pentru a spori impactul, iată că actriţa de origine bulgară propune o combinaţie mult mai la îndemână: balerinii care ne cruţă picioarele şi orele petrecute în oraş de oboseală şi teama de înlţime. Iar dacă e vară, alb să fie!

Ca ţinuta să atingă dorita simetrie, caracteristica esenţială a frumuseţii, un sacou alb îşi face foarte elegant loc în outfitul Ninei, completând cu o notă clasică, dar şi relaxată.

Geanta şi ochelarii, ambele în tonuri de negru, sunt accesoriile de care nu ne putem ţine la distanţă dacă rezulatul dorit este obţinerea unui look modern care nu trece cu vederea utilitatea. Şi cum altfel să avem la îndemână toate instrumentele care ne ajută să ne menţinem fresh întreaga zi şi cum să ne ascundem apoi cât mai chic şi mai subtil privirile mândre dacă nu prin accesorii de calitate?

Să continuăm, deci, să o urmărim pe Nina Dobrev pentru că, cine ştie, continuând cu ţinute din ce în ce mai iconice, unul dintre cele mai populare seriale îş va schimba numele din The Vampire Diaries în The Style Diaries.