Ce pantaloni scurţi purtăm vara asta?

Ne e greu să alegem mereu între fuste, jeanşi, pantaloni şi toate modelele minunate de rochii de care nu ne mai dezlipim ochii prin reviste şi magazine. Dar nu trebuie să ne fie la fel de greu atunci când hotărăm în ce perechi de pantaloni scurţi ne-am simţi şi am arăta de milioane.

Vrei să foloseşti la maximum confortul pe care ni-l pun la dispoziţie? Atunci un model casual dintr-un material subţire, cu un croi amplu poate fi cea mai potrivită alegere. Ţi-ar plăcea să adaugi şi o tuşă glam? Mizează pe un imprimeu abstract alb cu negru şi asortează cu topuri de zi sau chiar cu stilettoes în serile în care vrei să ţii lecţii de “Cum pot fi pantalonii scurţi chiar mai atrăgători decât o fustă mini”.

Unul dintre preferaţii noştri, pantalonii scurţi retro cu talie înaltă ne amintesc de moda vintage, în timp ce albastrul safir ne transportă direct în inima sezonului estival. Bulinele îi fac cu atât mai feminini, iar o pereche de pantofi cu toc va fi de partea croiului pe corp pentru a-ţi accentua silueta şi gusturile de necontestat.

Pantalonii negri din piele ecologică nu pot lipsi din niciun top al momentului. Materialul încă ne ţine într-o dependenţă totală, iar posibilităţile de asortare mulţumesc orice gust şi preferinţă. Cu un top sau o cămaşă, urmând trendurile all black sau black&white, vor pune imediat cărţile pe masă în ceea priveşte stilul atent şi corect creat. Şi garantăm că vor fi doar aşi.

 O pereche de pantaloni albi cu dungi albastre exclamă cu mândrie că avem de-a face cu garderoba unei fashioniste  à  la carte. Mai mult, dungile verticale ne ajută de fiecare dată să creăm impresia de picioare mai lungi. Mai mulţi centimetri, mai multe priviri întoarse şi mai puţine dileme vestimentare.

Mai aveaţi vreo îndoială că pantalonii scurţi pot fi şi eleganţi prin definiţie? O pereche bleumarin cu detalii negre şi croi drept şterge şi ultima urmă de scepticism. Îi poţi asorta cu încredere la cămăşi din materiale vaporoase, iar tocurile cui nu şi-au găsit niciodată până acum un puzzle stilistic mai bine de completat.