Get The Look: Candice Swanepoel

Votată trei ani la rând una dintre cele mai frumoase femei din lume conform FHM şi numită în 2014 de revista Maxim numărul 1 în “Hot 100 list”, minunata blondă din Africa de Sud nu defilează doar pentru Victoria’s Secret ci şi pentru satisfacţia şi inspiraţia noastră de zi cu zi.

Deşi ar arăta de la minunat în sus în orice fustă mini şi orice rochie bodycon, modelul de 27 de ani optează pentru o ţinută casual în care atracţia principală este cămaşa albă cu broderie pe mâneci. Un model ingenios care transformă o piesă basic într-un simbol al creativităţii stilistice. Remarcabilă printr-o simplitate chic, cămaşa devine cu atât mai indispensabilă în zilele de vară prin croiul drept care ne aminteşte că şi la 40 de grade putem spera la un outfit comod.

Jeanşii skinny bleumarin îşi cer în continuare dreptul de lider în vestimentaţia oricărui sezon, iar contrastul cu o cămaşă albă va fi, cum altfel, dacă nu ideal? Mai mult, au grijă ca silueta ta să nu piardă puncte pentru popularitate, iar faptul că îi putem asorta cu absolut orice mai că ne determină să îi adorăm, dacă se poate, chiar mai mult ca înainte.

Un outfit ideal este cel în care te simţi cel mai bine şi care te prezintă în cea mai bună lumină, iar o pereche de tenişi albi Converse ajută la bifarea celor două must do de pe listă. Perfecţi chiar şi pentru străzile pe care nu am îndrăzni să purtăm o pereche de pantofi cu toc şi într-o nuanţă care întregeşte ideea cromatică a look-ului ales.

Pentru a nu ne depărta de jocul cromatic, o geantă crem poate fi accesoriul care nu o să îţi permită să greşeşti direcţia stilistică, iar un model mic în linii simple îţi permite să o porţi la ţinute casual, cu tente sport. Nu mai lipsesc acum decât ochelarii în culori închise, iar rezultatul va fi, cum era de aşteptat, de nota zece. Zece plus dacă asortăm cu atitudine şi bună dispoziţie.