Get The Look: Kendall Jenner

Poza de pe Instagram cu cele mai multe like-uri, reuşind să surclaseze imaginea de la nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West aparţine, cum era de aşteptat, lui Kendall Jenner. De ce spunem că era de aşteptat? Pentru că, la 19 ani, modelul de origine americană îşi păstrează fără nicio problemă poziţia de vârf în ceea ce priveşte popularitatea. Să fie stilul vestimentar impecabil doar o coincidenţă?

Un outfit ideal pentru sezonul cald trebuie să fie înainte de toate cât se poate de comod, de original şi cât mai mulat pe silueta caracterului personal. Iar Kendall pare să bifeze trei din trei. Un tricou alb, simplu, evidenţiază nu doar bronzul, ci şi un abdoment tonifiat. Şi ce altceva mai potrivit temperaturilor din termometre decât o piesă albă cu un croi lejer? Iar dacă ne declarăm fani înrăiţi ai denimului, o pereche de jeanşi boyfriend cu aspect vintage par a fi varianta cea mai sigură. Confortabili şi cu suficientă personalitate, creează alături de tricoul casual un duo imbatabil.

Espadrilele rămân şi ele una dintre piesele favorite ale sezonului. Alegem o culoare deschisă pentru a respecta cromatica ţinutei şi nu ne mai rămâne decât să ne bucurăm de talpa plată şi de plimbările din care ne vom aminti şi altceva în afară de febra musculară post stilettos.

Elementul surpriză intervine în povestea noastră stilistică prin geanta corai din piele, care ne aminteşte că vara fără un strop de culoare nu ar putea avea nicicând acelaşi farmec. Iar dacă un accesoriu ni se pară încă insuficient, o pereche de ochelari de soare C Klein dau lovitura de graţie. Culoare, modern şi o doză dublă de stil.