Get The Look: Leelee Sobieski

Cu o figură mai mult interesantă decât frumoasă în adevăratul sens al cuvântului, Leelee Sobieski este o femeie a cărei prezență nu poți să nu o remarci. Actrița are o siluetă sveltă și un stil vestimentar minimalist, evident newyorkez. Preferă liniile și accesoriile simple.

Mie mi-a plăcut mult în această foto, în rochia Versus de un galben solar combinată cu accesorii negre, așa că am ales-o ca sursă de inspirație pentru o ținută cheap & chic de la Clotier.

clotier-get-the-look-leelee-sobieski

Cred că deja ai observat în revistele și blogurile de modă că în acest sezon galbenul a devenit extrem de stylish! Am redescoperit și eu recent această culoare și am remarcat cât de interesant arată pe o piele puțin bronzată, atât pe blonde, ca o completare a nuanțelor părului, cât și pe brunete, prin contrast.

Outfitul inspirat de Leelee este potrivit pentru un eveniment de zi: o cununie civilă, un party de inaugurare a unui business (bar/magazin de moda, nu a unei sucursale bancare – înțelegi tu…), la o avanpremiera de film sau operetă, dar și la o întâlnire romantică sau pur și simplu la o ieșire într-un club. Un machiaj minimalist, cu accent pe ochi, și un strop de bronzer este tot ce îți mai trebuie!

E bine că fiecare piesă în parte este versatilă și poate fi integrată cu ușurință în alte ținute. Poți purta rochia lejeră și vaporoasă de la Vila chiar și la plimbare, în zilele caniculare, cu o pereche de sandale cu talpă plată.

Găsești rochia aici, iar sandalele și geanta sunt tot de la Clotier.

Stay stylish!

Cristina