Get The Look: Miranda Kerr

Ne place mult Miranda Kerr! Am mai scris despre ea. Ne place pentru că ne inspiră nu doar prin stilul vestimentar, ci și prin ceea ce face: este ambițioasă, fiind unul dintre cele mai bine plătite modele conform Forbes (în jur de 7 mil. USD doar în 2014), are un brand propriu de produse cosmetice organice, militează pentru protejarea animalelor și, cireașa de pe tort, este mamă. Ah! Și a scos și o melodie. Îți dau link-ul la final.

Stilul Mirandei este minimalist, simplu, feminin. Preferă piesele și culorile de bază, pe care le poartă cu o atitudine sigură și un zâmbet strălucitor. Desigur, rujul în culori puternice ajută mereu! Și, ca să susțin cele spuse, vreau să îți arăt această poză a Mirandei surprinsă în Jardin des Tuileries, la Paris. Poartă o ținută simplă, atemporală “et tres chic” pe care o poți reproduce și tu cu haine de la Clotier.

clotier-kerr-pantaloni-scurti

 

Pantalonii scurți din piele naturală sau eco (îi găsești aici ) sunt o piesă fără sezon. Acum îi poți purta cu sandale și pantofi, fără dres, și un top sau un tricou basic, ca în foto, iar mai târziu cu dresuri și ghete sau cizme plus un pulover oversized din cașmir. Geanta este atât de neutră și practică încât o vei purta la orice, și vara și iarna. O găsești aici, în colecția Clotier. Tricoul alb este o piesă de bază, o consumabilă, pe care e obligatoriu să o ai în garderobă. Dacă ai nevoie de unul, găsești tot felul de modele de topuri albe aici. Pantofii bordo sunt cei care oferă ținutei accentul șic și feminin despre care discutam. Poți merge pe culoarea propusă de Miranda, dar poți opta și pentru unii roșii. Găsești variante aici.

Unde porți o astfel de ținută? Oriunde în medii mai relaxate în timpul zilei (eu pot și la serviciu, dar nu toată lumea lucrează într-un birou creativ), iar seara la o terasă prietenoasă și o idee simandicoasă. În vacanță o poți purta la o cină într-o marina, atunci când nu ai chef de rochie.

Să nu uit: iată și melodia despre care vorbeam: http://bit.ly/melodie_miranda_kerr

Stay stylish!

Cristina

PS - Am început și eu să folosesc Instagram, deci ne putem conecta aici .