Javascript nu este activat pe browserul dvs. Va rugam sa il activati!

Despre Clotier

Înțelegem că a-ți cumpăra haine nu se rezumă la a vedea niște articole cu prețuri pe ele. Scopul nostru nu este să îți arătăm haine pe umeraș, ci să îți arătăm acele haine într-un context, integrate în ținute, pe modele umane, astfel încât să te ajutăm să faci cea mai bună alegere. De aceea, cumpărăturile pe Clotier durează mai puțin. Economisești timp pentru ceea ce contează cu adevărat! Iar dacă ai întrebări, stiliștii noștri te ajută cu plăcere. Nu degeaba ne cheamă Clotier: numele acesta înseamnă consilier super-priceput în probleme de garderobă. Sau, dacă vrei, pur și simplu un aliat inspirat și bine organizat, în care poți avea încredere atunci când faci cumpărături.

Produse în stoc

De aceea, aducem în depozitul nostru branduri noi internaționale, căutate și testate cu grijă, pentru a-ți oferi calitate înainte de toate, dar și timpi de livrare foarte scurți (toate produsele noastre sunt pe stoc). În plus, creăm colecții exclusive Clotier cu producători autohtoni, alături de care alegem materiale, culori și finisaje.

Idei de ținute

Preferăm o selecție atentă de articole vestimentare cât mai variate, în serii mici, decât sute de exemplare din același model pe care să-l vezi la încă două persoane în autobuz. Pentru că noi credem că fiecare persoană e unică și merită șansa de a exprima vestimentar ceea ce îl face special. De aceea, cele mai multe produse ale noastre, au un detaliu special.

Iar ca să te inspire, consilierii noștri îți oferă idei care să te scoată din mulțime și din orice dilemă tipică de șifonier. Nu știi cum să asortezi un produs? Clotier te inspiră. Vrei să maschezi un defect sau să-ți pui în evidență un avantaj? Clotier te completează.