Javascript nu este activat pe browserul dvs. Va rugam sa il activati!

Garanția produselor

Produsele comercializate de magazinul nostru online sunt originale, achiziționate din Uniunea Europeană, de la distribuitori autorizați.

S.C. Clotier Online S.R.L. îți oferă pentru produsele cumpărate un termen de garanție de 30 de zile – pentru deficiențe neimputabile ție. Fiecare produs livrat către tine va fi însoțit de certificatul de garanție. Produsele cu un termen de garanție mai mare vor avea specificat acest aspect. Garanția oferită nu afectează drepturile conferite consumatorului de legislația în vigoare.

S.C. Clotier Online S.R.L. oferă ca modalități de asigurare a garanției, în funcție de deficiență: repararea produsului, înlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produsului, în condițiile legislației în vigoare. Modalitatea folosită poate fi stabilită prin negociere comună.

Ai la dispoziție telefonul consumatorului (InfoCons): 021 9551 – linie telefonică cu tarif normal – de unde poți obține informații privind modalitatea de a adresa o sesizare sau reclamație în atenția Comisariatelor Județene pentru Protecția Consumatorilor.

Dacă observi că produsul cumpărat de tine are un defect de care consideri că nu ești responsabil, te rugăm să ne contactezi la tel. 0374 179 200 sau să ne trimiți un e-mail la info@clotier.ro.