Javascript nu este activat pe browserul dvs. Va rugam sa il activati!

Livrare

Intri în posesia produselor cumpărate pe site-ul Clotier prin curier rapid sau ridicându-le personal din showroom-ul din București.

Curier rapid:

Produsele comandate le primesti prin Cargus Curier, care livrează în toată țara. Comenzile plasate și confirmate telefonic până în ora 17:00, de luni până vineri, vor fi procesate în aceeași zi și vor fi livrate de agenții Cargus într-un termen comunicat la confirmarea comenzii. Agenții Cargus fac livrări în weekend doar sâmbăta până în ora 14:00. Vei putea urmări online stadiul expediției coletului tău pe site-ul www.cargus.ro, introducând ID-ul expediției primit pe e-mail.

  • Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 199 lei, inclusiv.
  • Începând cu 6 noiembrie 2014 poți opta, în momentul finalizării comenzii, pentru deschiderea coletului la livrare, fără costuri suplimentare.
  • Pentru comenzi mai mici de 199 lei, costul transportului este de 15 lei, indiferent de localitate. Primești gratis opțiunea de verificare a coletului la livrare, dacă alegi acest serviciu în pasul de finalizare a comenzii.
  • Verificarea coletului la livrare presupune deschiderea coletului de față cu reprezentantul Cargus și este o facilitate pe care o acordăm clienților noștri pentru a se asigura că ceea ce primesc este ceea ce au comandat.
  • Nu facem expediții prin Poșta Româna sau prin alte firme de curierat.

De acum ne poți vizita la showroom! 

Comandă produsele preferate cu ridicare din showroom-ul din București și le poți proba înainte de a le achiziționa!
Alege să ridici produsele din showroom în pasul de finalizare a comenzii, iar noi te sunăm să te anunțăm când le aducem de la depozit. 
  • Avem în permanență în showroom mostre din oferta Clotier, dar nu putem garanta că vei găsi exact mărimea de care ai nevoie. De aceea iți recomandăm să faci o comandă pentru modelele și mărimile care te intereseaza.
  • Noi te sunăm pentru confirmare!
  • Livrarea în showroom este gratuită indiferent de valoarea comenzii.

Ne găsești în Piata Romană, Bulevardul Dacia nr. 31, lângă hotelul Duke, de luni până vineri de la 10 la 19:30, dar și în weekend-urile speciale anunțate în site, newsletter și pe Facebook.