Javascript nu este activat pe browserul dvs. Va rugam sa il activati!

Termeni și condiții

Te rugăm să parcurgi cu atenție termenii și condițiile ce privesc utilizarea acestui site. Acest document va fi denumit în continuare „Acordul”. Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui Acord. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest Acord oricând, fără o notificare prealabilă. Ca atare, te încurajăm să revezi acest acord de fiecare dată când utilizezi site-ul. Dacă nu ești de acord cu acești termeni de utilizare, te rugăm să nu folosești site-ul.catre tine. (”Acordul”). Utilizarea site-ului reprezinta acceptarea acestui acord. Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica acest acord oricand, fara o notificare prealabila. Din acest motiv, te incurajam sa revezi acest acord de fiecare data cand utilizezi site-ul. Daca nu estii de acord cu acesti termeni, te rugam sa nu folosesti site-ul.

Tranzacțiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem atât limita, cât și anula cantitățile comandate. Aceste restricții pot include comenzi plasate de același client, cu același card de credit și/sau comenzi care folosesc aceeași adresă pentru facturare și/sau. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să te anunțăm, contactându-te pe adresa de e-mail și/sau la numărul de telefon furnizate de tine în momentul în care ai efectuat comanda.

Conținutul site-ului

Site-ul și toate materialele de pe site, inclusiv texte, imagini (ilustrații și fotografii), elemente de design și videoclipuri sunt deținute și controlate de Clotier Online SRL. Poți folosi site-ul și conținutul său exclusiv pentru uz personal, necomercial. Nu ai voie să reproduci, publici, transmiți, distribui, afișezi, modifici, vinzi sau exploatezi în niciun fel conținutul site-ului. Site-ul și conținutul său sunt destinate promovării produselor și serviciilor societății comerciale Clotier. Site-ul este controlat și operat de Clotier Online S.R.L., cu sediul în Splaiul Independenței, nr. 319E, obiectiv 6A, biroul nr. 1, etaj 1, sector 6, București.

Comentariile, recenziile, feedback-ul și alte observații ale utilizatorilor

Toate comentariile, feedback-ul, sugestiile și ideile transmise către Clotier – online, prin e-mail sau prin poștă – vor deveni și vor rămâne proprietatea Clotier. Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricărui tip de comentarii constituie cesionarea către Clotier a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar Clotier Online S.R.L. nu va avea nicio limitare în utilizarea acestora, în scopuri comerciale sau de orice altă natură.

Clotier nu are și nu va avea obligația de a:

(1) păstra recenziile confidențiale;
(2) plăti despăgubiri pentru oricare din recenzii;
(3) răspunde la oricare din recenzii.

Clotier are dreptul, dar nu este obligată, să monitorizeze și/sau modifice orice comentariu.
Prin utilizarea site-ului ești de acord să nu încalci niciun drept al unei terțe părți, incluzând drepturile de autor, de marcă înregistrată, de intimitate sau alte drepturi. În plus, ești de acord să te asiguri că recenziile tale nu conțin calomnii, materiale abuzive sau obscene, nici viruși sau alte programe care ar putea afecta operaționalitatea paginii web. Nu ai voie să folosești adrese de e-mail false sau să pretinzi că ești o altă persoană. Tu ești responsabil în exclusivitate pentru recenziile scrise de tine. Clotier nu își asumă nicio responsabilitate și nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile scrise de tine sau de o terță parte.

Plângeri pentru încălcarea dreptului de autor

Clotier respectă proprietatea intelectuală a altora. În cazul în care consideri că munca ta a fost copiată sub orice formă – astfel încât să fie încălcate drepturile de autor, te rugăm să ne contactezi.

Erori, inexactități și omisiuni

Uneori, se poate întâmpla să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni cu privire la disponibilitate sau la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor și ofertelor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a anula comenzile care s-au plasat în condițiile unei informații incorecte de pe site, oricând, fără o notificare prealabilă.

1

Culori

Facem tot posibilul să afișăm culorile produselor care apar pe site cât mai aproape de realitate. Nu îți putem garanta, însă, că ecranul monitorului tău va afișa cu exactitate aceste culori.

2

Link-uri către alte pagini web și servicii

Site-ul poate conține link-uri către alte pagini web care nu sunt controlate de Clotier, pentru care nu ne asumăm nicio responsabilitate. Link-urile sunt oferite exclusiv pentru a înlesni navigarea pe site sau pentru informarea utilizatorilor site-ului.

3

Declinarea responsabilității

Materialele de pe site sunt oferite ca atare, fără niciun fel de garanție, excepție făcând garanțiile implicate voit, ca garanții ale titlului, garanțiile implicite ale produselor, potrivite pentru un scop particular, sau garanții de respectare a proprietății intelectuale. Clotier declină orice responsabilitate de a actualiza materialele de pe site, dar, în același timp, poate modifica materialele de pe site oricând, fără înștiințare prealabilă. Utilizarea site-ului presupune asumarea întregii responsabilități pentru orice cost asociat cu această activitate. Clotier nu va fi responsabilă pentru daunele de orice fel cauzate de utilizarea site-ului de către tine.

Termeni și condiții de utilizare a Cardului cadou

  • Cardul cadou permite cumpărarea de produse în magazinul online
  • Cardul cadou poate fi folosit pentru a achita integral sau parțial orice produs achiziționat din magazinul on-line Clotier. Suma va fi decontată de pe Cardul cadou, iar soldul rămas disponibil va putea fi utilizat pentru cumpărături ulterioare.
  • Soldul rămas disponibil pe Cardul cadou reprezintă diferența dintre soldul disponibil înainte de a efectua o achiziție și valoarea acesteia.
  • Acest Card cadou nu reprezintă un card de garantare a cecurilor, de credit sau de plăți, și nu poate fi returnat, schimbat cu numerar sau folosit pentru achiziționarea unui alt Card cadou.
  • Soldul Cardului cadou nu este purtător de dobândă.
  • La plata cu Cardul cadou nu se acordă rest.

Returnarea

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la achiziție, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, sau – în cazul prestărilor de servicii – 14 zile de la încheierea contractului (Art 4, litera b, din OG 120/2000).